5 out of 5 stars
Aantal reviews : 12

Voel je je vaak moe, uitgeput of gestrest?

Raak je snel geïrriteerd of opgejaagd door de prikkels om je heen?

Heb je een baan waarbij je mensen begeleidt of verzorgt?

Of heb je het idee dat je de emoties en energieën van anderen op je neemt?

Als je één of meer van deze dingen herkent, dan kan het goed zijn dat je last hebt van energieverlies. Dat is helaas een veel voorkomend probleem. Maar weet je wat? Er is een oplossing!

Het is tijd om de helende kracht van healing te ontdekken in Den Haag. Daar kun je je innerlijke rust en balans herstellen. 

Jij verdient het om je fit, fris en geïnspireerd te voelen. Dus waarom wacht je nog? Ontdek de magie van healing en vind de innerlijke rust die je zo hard nodig hebt.

 

sjamaaninjekrachtcom

Wat is Healing?

Healing wordt via universele energie (ook wel kosmische of levensenergie genoemd) ontvangen en doorgegeven. Het energiesysteem bestaat o.a. uit je aura, chakra’s en meridianen. De aura is een elektromagnetisch veld dat mensen en andere levende wezens omringt. Dit energetische veld is inmiddels wetenschappelijk vastgesteld en meetbaar.
Wanneer er negatieve gebeurtenissen niet goed verwerkt zijn, heeft dit effect op je energieveld en dus invloed op je gedrag en je leven. Je aura is sterk als je lichamelijke en mentale conditie goed is en zwak wanneer dit niet zo is. Wanneer je moe en uitgeput bent, of verminderde weerstand hebt, wordt je aura zwakker en ben je kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.

Ontdek de voordelen van Healing

Stress en spanning worden verminderd of opgeheven.
Emotionele blokkades worden verminderd of opgeheven.
Fysieke pijn kan worden verlicht.
Je energieniveau wordt verhoogd.

Waarom kiezen voor InjeKracht?

Mijn naam is Linda van Reijn, inmiddels 16 jaar werkzaam als Healer, Coach en Trainer. Ik heb uitgebreide opleidingen gevolgd op het gebied van reiki, healing en sjamanisme. Ik geloof dat ieder mens uniek is en daarom is elke behandeling ook anders.
Mijn passie is om mensen te helpen en hen te ondersteunen bij hun helingsproces. Met mijn liefdevolle, helende energie en expertise kan ik jouw zelf genezend vermogen aanspreken, waardoor je lichaam zich kan herstellen en je geest eindelijk mag ontspannen.

Lees wat andere cliënten zeggen

De healing sessies bij Linda hebben mijn leven veranderd. Ik voel me energieker en meer in balans dan ooit tevoren.
Na elke sessie voel ik me lichter en vrijer. Het heeft me geholpen om stress en negatieve emoties los te laten.
Ik was sceptisch in het begin, maar na mijn eerste healing sessie was ik verkocht. Het heeft echt een positieve impact op mijn welzijn.

“Healing ourselves and healing others means we heal the world.”
- Native Americans


Wat is een aura?

De aura is een kanaal voor de energie van je emoties, ervaringen, gedachten en onderbewustzijn. Het energieveld van je aura is altijd in beweging, het verandert constant van kleur en vorm, dit hang af van hoe je je voelt.
De aura is in 7 verschillende lagen verdeeld. Deze lagen doordringen elkaar en zijn dus met elkaar verbonden. De chakra’s voorzien elke laag van de aura en dus ook je fysieke lichaam van levenskracht. Ze zorgen voor doorstroming van energie tussen de verschillende lagen van de aura.

Wat zijn chakra’s

Chakra's zijn draaikolken van energie langs de ruggengraat, van de stuit tot de kruin.
Er worden zeven hoofdchakra's onderscheiden, elk verbonden met specifieke aspecten van ons welzijn:
chakrasinjekracht.com
 1. Wortelchakra: gelegen aan de basis van de ruggengraat, verbonden met gevoel van veiligheid, stabiliteit en aarding.
 2. Sacraal chakra (heiligbeen): net onder de navel, geassocieerd met emoties, seksualiteit en creativiteit.
 3. Zonnevlechtchakra: ter hoogte van de maag, gerelateerd aan persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en doorzettings-vermogen.
 4. Heartchakra: in het midden van de borst, verbonden met liefde, mededogen en relaties.
 5. Keelchakra: in de keel, geassocieerd met communicatie, expressie en waarheid.
 6. Derde oog chakra: tussen de wenkbrauwen, gerelateerd aan intuïtie, verbeelding en wijsheid.
 7. Kruinchakra: bovenop het hoofd, verbonden met spiritualiteit, verlichting en eenheid.

Als je chakra's open en in balans zijn, stroomt de levensenergie (ook wel 'prana' genoemd) vrij door je lichaam, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn en vitaliteit.

Hoe herken je een chakra die uit balans is?

Elk chakra heeft invloed op specifieke aspecten van je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Tekenen dat een chakra mogelijk geblokkeerd of uit balans is, kunnen uiteenlopen van fysieke en emotionele onveiligheid tot gebrek aan focus en intuïtie.
Hier zijn enkele tekenen dat een bepaald chakra mogelijk geblokkeerd of uit balans is:

 • Wortelchakra: fysieke en emotionele onveiligheid, angst, overlevingsproblemen.
 • Sacraal chakra (heiligbeen): emotionele instabiliteit, seksuele problemen, gebrek aan creativiteit.onnevlechtchakra: lage zelfwaarde, gebrek aan motivatie, spijsverteringsproblemen.
 • Hartchakra: moeite met relaties, gebrek aan empathie, eenzaamheid.
 • Keelchakra: moeite met communicatie, niet durven spreken, keelproblemen.
 • Derde oog chakra: gebrek aan focus, intuïtie en inzicht.
 • Kruinchakra: gevoel van leegte, gebrek aan verbinding met het hogere zelf en het universum.

De behandeling

Tijdens de healing wordt je aura energetisch gereinigd en daarna weer opgevuld met kosmische energie. De blokkades in je chakra’s en aura worden weggehaald en je chakra’s weer in evenwicht gebracht. Tevens wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd. Door mijn helderhorend, -zien en -voelen kan ik feilloos de energie opsporen die niet in balans is en extra energie nodig heeft.

Ik werk op mijn eigen unieke wijze, een combinatie van verschillende technieken, Reiki maar ook Sjamanistische Healing. De effecten van een healing kunnen variëren, maar veel cliënten ervaren nog langere tijd een gevoel van ontspanning en innerlijke rust.

Kies voor Jouw Welzijn

De helende kracht van healing is voor iedereen bereikbaar. Of je nu kiest voor een persoonlijke sessie of een healing op afstand, de effecten kunnen even krachtig en transformerend zijn. Ieder helingsproces is uniek en verdient de beste zorg.

Ben jij er klaar voor om in je eigen kracht te staan?


Veel gestelde vragen over healing:

De effecten van een healing sessie kunnen variëren, maar veel cliënten ervaren nog langere tijd een gevoel van ontspanning en welzijn.
Na een healing sessie kunnen mensen verschillende sensaties ervaren, zoals diepe ontspanning, een gevoel van lichtheid, emotionele opluchting of een toename van energie.
Hoewel iedereen in theorie een healing kan leren, vereist het beoefenen van healing vaardigheden, ervaring en kennis van het energetische lichaam. Ik heb uitgebreide opleidingen gevolgd om de beste zorg en resultaten te kunnen bieden.
Energie kan op verschillende manieren worden ervaren, zoals tintelingen, warmte, koude rillingen of een gevoel van stroming.

Laten we beginnen! Waar kies jij voor?

Je kunt eenvoudig boeken via één van de links hieronder.
Of bel/whatsapp mij op 06-14596879 of neem contact op via het contactformulier.
Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan.

Tot snel!

Lieve groet,
Linda

Healing sessie van 1 uur

Je kunt op elk gewenst moment starten.
Je bent geen nummer. Ik ben je enige contactpersoon en ik heb 2 max. 3 cliënten op een dag.
Healing sessie ook mogelijk in de avonduren en weekenden.
Duur: ongeveer 1 uur.

Investering: 68 euro (BTW vrijgesteld). 3 Healing sessies van 1 uur

Je kunt op elk gewenst moment starten.
Je bent geen nummer. Ik ben je enige contactpersoon en ik heb 2 max. 3 cliënten op een dag.
Healing sessie ook mogelijk in de avonduren en weekenden.
Duur: ongeveer 1 uur.

Investering: 180 euro (BTW vrijgesteld). Healing sessie op afstand

Je kunt op elk gewenst moment starten.
Je bent geen nummer. Ik ben je enige contactpersoon en ik heb 2 max. 3 cliënten op een dag.
Healing sessie ook mogelijk in de avonduren en weekenden.
Duur: ongeveer 45 minuten

Investering: 48 euro (BTW vrijgesteld). Healing sessie op afstand - 3 sessies

Je kunt op elk gewenst moment starten.
Je bent geen nummer. Ik ben je enige contactpersoon en ik heb 2 max. 3 cliënten op een dag.
Healing sessie ook mogelijk in de avonduren en weekenden.
Duur: ongeveer 45 minuten

Investering: 130 euro (BTW vrijgesteld). 

Heb je een vraag?

Je naam *
Je telefoonnummer *
Je e-mailadres *
Je vraag of bericht *

 

Dit schrijven cliënten en deelnemers via Google Reviews

 • Linda heeft mij door de jaren heen zoveel mooie tools meegeven om krachtiger door het leven te gaan. Het herkennen en erkennen van emoties. En daar mee aan de slag te gaan. Echt een verrijking. Ik zeg altijd. "Iedereen heeft een Linda nodig in z'n leven"
 • Dankzij Linda's healings gaat het een stuk beter met mijn post-covid klachten. Zo zat ik op een gegeven moment op 4 uur rusten op de dag. Ik kwam als een vaatdoek bij Linda binnen. Na de behandeling fietste ik zo fris als een hoentje weer naar huis, en sindsdien zit ik rond de 2 uur rusten op een dag. Dat scheelt zo aanzienlijk in levenskwaliteit! Ook kon ik eerder nauwelijks 5 minuten websites bekijken op de computer. Na 1 behandeling kon ik dit meteen weer 45 minuten lang. Ik blijf nu gewoon om de zoveel tijd komen voor mijn portie healing om alles bij te houden. Linda is een hele fijne, rustige, vrolijke en positieve persoonlijkheid. Ze helpt ook om de dingen in perspectief te zien en positief te blijven. Dankjewel Linda! Ik zie je snel weer.
 • Een aantal keren bij Linda geweest, haar "gevonden" via de site van de MIR-methode. Ben daar heel blij mee. Kwam met lichamelijke klachten, die vanuit mijn geestelijk welbevinden kwamen. Laatste jaren wat dingen meegemaakt die veel impact hadden op mij. Ik kon er zelf geen "vat" op krijgen. Linda heeft mij geholpen, door haar healing, het stellen van de juiste vragen en het meegeven van zinnen waar ik thuis mee aan de gang kon, het stopt dus niet..... ik kan verder. Zij gaf mij de tools. Door deze sessies heb ik meer innerlijke rust en zelfvertrouwen gekregen. Hoop nog een keer een masterclass "durf te leven" mee te kunnen doen, om door de groepsenergie nog meer te kunnen groeien. Linda, ik hoop dat je nog veel mensen "op weg kan helpen.".Ik werk onder meer voor

Onderstaande bedrijven en diverse stichtingen.

 • anwb.png
 • gemeente-den-haag.png
 • ministerie-sociale-zaken-werkgelegenheid.png
 • Ministerie van Justitie en veiligheid.png
 • nationale-nederanden.png
 • nvwa.png
 • springest.png
Opslaan
Cookies user preferences
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren