Vanaf dat ik heel klein ben, voel ik mij anders. Ik was een zeer fijnbesnaard en sensitief kind en de gevoelens van de mensen om mij heen kwamen bij mij naar binnen alsof het de mijne waren. Ik trok mij het leed aan van ieder wezen, mens of dier, en daardoor voelde de wereld heel zwaar.

Ondanks dat ik mij door mijn ontvankelijkheid mij vaak verdrietig of angstig voelde, wist ik zeker dat het ook een talent was. Een gave. En dat ik mensen ermee zou kunnen helpen,  als ik met mijn gevoelige natuur zou leren omgaan.

In 2008, na de geboorte van mijn zoon, voelde ik me niet meer prettig bij mijn toenmalige werk. Het bracht me geen vervulling noch vreugde. Toen besloot ik om mijn eigen bedrijf op te zetten en mijn jeugddroom te verwezenlijken: het helpen van mensen bij het vinden van hun weg naar geluk. Iedere keer dat ik dit bijzondere werk mag doen, vind ik een geschenk. De zwaarte die ik ervoer als klein meisje heb ik inmiddels ingeruild voor blijdschap en dankbaarheid.

De afgelopen jaren heb ik mij naast het coachen en het geven van healingen steeds meer verdiept in de vraag: waarom krijgt de ene persoon alles voor elkaar in zijn leven en de andere persoon (met in principe dezelfde levensomstandigheden) weinig tot helemaal niets?

Inmiddels kan ik blij en vol vertrouwen zeggen: Ja, ik heb de tricks & trucs gevonden! Ja, je kunt je eigen leven creëren! En ik wil dit wel van de daken schreeuwen, zo blij maakt het mij. En wat nog mooier is ... Ik heb een training ontwikkeld zodat jij dit ook kunt ervaren.

Zou jij samen met mij het avontuur willen aangaan? Bel, app of mail mij →

 

vrouwzonsondergang 500