Wil je verder, maar zit je vast?
Wil je weten waar je kracht ligt en hoe je dit inzet?
Vind je het moeilijk te bepalen wie je echt bent of wat je echt voelt?
Geen tijd en zin in een langdurig traject?
 
Met Life Coaching kan ik je helpen deze vragen te onderzoeken, beantwoorden en leren er effectief mee om te gaan.

Coaching helpt jou echt verder, daardoor voel je snel weer je eigen kracht!

Door intuïtieve waarneming komen we samen heel snel tot de kern van het probleem (uitdaging), Daarom zijn er meestal maar een aantal sessies nodig. Meerdere sessies mag uiteraard ook! Het is aan jou, hoe snel je kunt en durft los te laten.  

Tijdens het Coach traject werken we samen aan belemmerende emoties en overtuigingen die je tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling. We gaan daarom snel terug naar de (wortels) kern van het probleem om je vanuit daar te schonen en te komen tot innerlijke groei.

Mijn intenties zijn om vanuit jouw innerlijke kracht je mee te nemen naar de volgende stap. Jouw leven in positieve zin te veranderen zodat jij je dromen kunt waarmaken.

Jouw dromen hoeven niet groot te zijn, alles is oké. Als je maar kunt ervaren hoe het is om jou eigen leven vorm te geven zoals jij dat wilt in plaats van dat anderen het voor jou bepalen of dat je geleefd wordt.

Bewust worden van je eigen kracht en leren hoe hiermee om te gaan is een groot cadeau aan jezelf. 

Ik leer je, wanneer dit nodig is eerst hoe je krachtig kunt worden maar vooral hoe je krachtig in het leven kunt blijven staan. 

Behalve Coach trajecten verzorg ik ook de training "Create Your Best Life".  

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden of ik ook wat voor jou kan betekenen?

Samen uitwaaien aan zee? Liever een kop koffie of thee drinken in mijn praktijk? Bel, app of mail mij →  om een vrijblijvend kennis te maken.

Liever direct beginnen? Yes! Neem dan hier contact met mij op.

Voel je welkom!