Linda van Reijn Coaching Den Haag"In Je Kracht" Trainingen, Coaching & Healing wordt gerund door Linda van Reijn. Samen met mijn vriend, zoon en een aantal dieren wonen wij met uitzicht op zee te Den Haag (Scheveningen). 

Meer dan 14 jaar geleden ben ik officieel gestart met het geven van trainingen, coaching en healingen.

Toen ik ongeveer drie jaar oud was, zei ik al tegen mijn ouders: " Later als ik groot ben, krijg ik een eigen praktijk en ga ik veel mensen en dieren helpen".

Vanaf dat ik mij kan herinneren, voelde ik me anders dan de kinderen om mij heen. Blijkbaar voelde ik toen al de emoties en energieën van mensen en dieren.

Ik wilde "normaal" zijn  

In 2000 overleed eerst mijn paard.  Zes weken daarna overleed mijn fantastische vader, daarnaast was ik diepongelukkig in een relatie. Deze heb ik een paar weken daarna ook uitgemaakt. Wat was ik ontzettend boos en verdrietig. Waarom werden mijn paard en vader mij zomaar afgenomen? Een aantal jaren wilde ik niet meer voelen en "zien". Mijn hart was gesloten. Het was klaar. Ik wilde "normaal" zijn.

Binnen twee jaar kreeg ik ontzettend last van kriebel over mijn hele huid. Uiteindelijk werden dit open wonden die niet meer wilde helen. In het ziekenhuis konden ze helaas niets voor mij betekenen. Ik moest er maar mee leren leven.


Ik moest mijn taak weer oppakken 

Totdat ik midden in de nacht een droom kreeg. Het was belangrijk dat ik weer "mijn taak" zou oppakken. Dat ik met mijn helderziende gaves weer mensen, kinderen en dieren zou gaan helpen.

En je raadt het misschien al. De open wonden verdwenen direct en zijn gelukkig nooit meer terug gekomen.

Voor sommige mensen klinkt het misschien zweverig maar ik sta gewoon met beide benen stevig op de grond. Ik ben nu eenmaal geboren met een 'gave' en vind het inmiddels een zegen dat ik deze gave heb.

Doordat ik indien nodig boodschappen ontvang, komen we samen heel snel tot de kern van het probleem. Daarom zijn er meestal ook maar een aantal sessies nodig. Meerdere sessie mag uiteraard ook! Het is aan jou, hoe je snel je kunt en durft los te laten.

Dromen waarmaken 

Door de vele mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontmoeten. Ben ik steeds meer tot de conclusie gekomen dat het leven eigenlijk heel simpel is. Dat we ons leven heel makkelijk kunnen veranderen en vanuit daar onze dromen kunnen waarmaken.

Het vervelende is dat we vaak van jongs af aan te horen krijgen, 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' of 'wie voor een dubbeltje is geboren wordt nooit een kwartje'. En zo zijn er veel meer overtuigingen die we van onze ouders, leerkrachten en eventuele andere familieleden hebben overgenomen.

Tijdens een sessie werken we samen aan belemmerende emoties en overtuigingen die je tegenhouden om volledig in je kracht te komen. We gaan daarom snel terug naar (wortels) kern van het probleem om je vanuit daaruit te schonen en te komen tot innerlijke groei.

Mijn intenties zijn om vanuit jouw innerlijke kracht je mee te nemen naar de volgende stap. Jouw leven in positieve zin te veranderen zodat jij je dromen kunt waarmaken. Jouw dromen hoeven niet groot te zijn, alles is oké. Als je maar kunt ervaren hoe het is om jouw eigen leven vorm te geven, zoals jj dat wilt in plaats van dat anderen het voor jou bepalen of dat je geleefd wordt.

Bewust worden van je eigen kracht en leren hoe hiermee om te gaan is een groot cadeau aan jezelf.

Ik leer je, wanneer dit nodig is, eerst hoe je weer krachtig kunt worden en vooral hoe je krachtig in het leven kunt blijven staan.

Behalve Coachtrajecten verzorg ik ook de Tweedaagse Training "Create Your Best Life. 

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden of ik ook wat voor jou kan betekenen?

Samen uitwaaien aan zee? Liever een kop koffie of thee drinken in mijn praktijk? Bel, app of mail mij →  om vrijblijvend kennis te maken.

Liever direct beginnen? Yes! Neem dan hier contact met mij op.

Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar van 09.00 - 19.00 uur op 06 14596879. Of per email: info@injekracht.com of whatsapp (gebruik de knop rechtsonder). 

Voel je welkom!