Foto LindavanReijninjekracht 400Ik ben ervan overtuigd dat we grotendeels ons eigen leven vormgeven. Hoe we omgaan met wat er op ons pad komt en welke stappen we zetten om onze verlangens werkelijkheid te maken, is aan onszelf. Deze levenshouding is de basis van hoe ik mijn cursisten en cliënten begeleid.

Mijn naam is Linda van Reijn en ik ben de drijvende kracht achter "In Je Kracht" Trainingen, Coaching en Healing. Samen met mijn vriend, zoon en een aantal huisdieren woon ik in Den Haag (Scheveningen), waar ik uitkijk op de zee. Al meer dan 16 jaar heb ik ervaring in het geven van trainingen, coaching en healing.

Mijn missie

Het is mijn missie en passie om mensen in hun eigen kracht te zetten en hen te leren hoe ze kunnen 'spelen' met energie. Wanneer je deze vaardigheid beheerst, wordt het leven elke dag leuker! Ik geloof dat als iedereen leert om echt van zichzelf te houden en te manifesteren, we samen elke dag de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Al op jonge leeftijd voelde ik me anders dan andere kinderen om me heen. Op driejarige leeftijd zei ik al tegen mijn ouders: "Later als ik groot ben krijg ik een eigen praktijk waarin ik veel mensen en dieren ga helpen".

Ik wilde normaal zijn

In 2000 werd ik geconfronteerd met het onverwachte verlies van mijn paard Ducas, gevolgd door het overlijden van mijn geweldige vader Henri zes weken later. Daarnaast bevond ik me in een ongelukkige relatie die ik vlak daarna ook heb beëindigd. Deze opeenvolgende gebeurtenissen brachten intense boosheid en verdriet met zich mee. Ik vroeg me af waarom mijn geliefden zo plotseling werden weggenomen. Voor een aantal jaren sloot ik mijn hart en wilde ik onder andere niet langer de emoties en energieën van anderen voelen.

Binnen twee jaar ontwikkelde ik huidproblemen die resulteerden in open wonden die niet wilden genezen. Ondanks bezoeken aan het ziekenhuis konden de artsen niets voor mij betekenen en vertelden ze me dat ik ermee moest leren leven.Ik moest mijn taak weer oppakken,

Ik moest mijn taak weer oppakken

Op een nacht kreeg ik een droom waarin ik begreep hoe belangrijk het was om mijn "taak" weer op te pakken. Ik realiseerde me dat ik met mijn helderziende gaven mensen, kinderen en dieren kon helpen. Tot mijn verbazing verdwenen de open wonden onmiddellijk en zijn gelukkig nooit meer teruggekomen.

Hoewel sommigen dit misschien zweverig vinden, sta ik stevig met beide benen op de grond. Ik ben nu eenmaal geboren met deze 'gave' en beschouw het inmiddels als een zegen.

Dankzij de boodschappen die ik ontvang, kan ik tijdens trainingen of sessies snel tot de kern van het probleem komen. Hierdoor zijn meestal maar een paar sessies nodig om resultaten te behalen. Natuurlijk kunnen er ook meerdere sessies plaatsvinden, afhankelijk van wat jij nodig hebt en hoe snel je kunt loslaten.

Dromen waarmaken

Gedurende de afgelopen 16 jaar heb ik veel cursisten en cliënten mogen ontmoeten en ben ik tot de conclusie gekomen dat het leven eigenlijk heel simpel is. We hebben allemaal het vermogen om ons leven gemakkelijk te veranderen en onze dromen waar te maken.

Helaas worden we vaak beperkt door anderen, door overtuigingen zoals "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" of "wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje". Tijdens sessies werken we samen aan het opruimen van belemmerende emoties en overtuigingen die je ervan weerhouden om volledig in jouw kracht te staan.

Mijn intentie is om jou vanuit je innerlijke kracht naar de volgende stap te begeleiden. Ik wil je helpen om je leven in positieve zin te veranderen, zodat jij je dromen kunt waarmaken. Jouw dromen hoeven niet groot te zijn, alles is oké. Het belangrijkste is dat je kunt ervaren hoe het is om jouw eigen leven vorm te geven zonder dat anderen voor jou bepalen of dat je geleefd wordt.

Bewust worden van je eigen kracht en leren hoe hiermee om te gaan, is een waardevol cadeau aan jezelf. Ik help je graag (weer) krachtig te worden en vooral om krachtig in het leven te blijven staan!

Eind goed al goed: mijn dromen zijn uitgekomen!

injekrachtt.paardIn 2002 besloot ik om mijn hart weer te openen en mijn dromen weer na te jagen en ik kan met trots zeggen dat dit gelukt is. Mijn leven is vervuld van geluk en blijdschap. Ik heb een geweldige vriend, samen hebben we een fantastische zoon en we vormen een hecht gezin. Daarnaast word ik omringd door een aantal lieve vrienden en familieleden.

Mijn passie voor paarden  heeft me teruggebracht naar waar ik wilde zijn. Elke dag brengt mijn nieuwe paard Dolce Vita vreugde en vrijheid in mijn leven. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook het leukste werk dat ik mij maar kan wensen. Ik mag elke dag doen waar mijn hart ligt en mensen inspireren met mijn werk.

Het najagen van mijn dromen was niet altijd gemakkelijk, maar door vastberadenheid en het volgen van mijn hart heb ik uiteindelijk eind goed al goed bereikt. En nog steeds ben ik bezig met het creëren van nieuwe dromen. Ik moedig iedereen aan om hun dromen na te jagen, want wie weet welke prachtige avonturen er op je wachten.

Wil je net als ik leren leven vanuit een open hart en je dromen waarmaken?