Leef je dromen

Leid je niet het leven dat je wilt?
Wil je bewustere keuzes maken?
Wil je minder stress, meer rust en energie?
Zou je graag meer overvloed op welk gebied dan ook in je leven willen toelaten?

 

Dan is deze training iets voor jou!

Je hebt het vast wel eens gehoord: alles is energie. Dat is niet alleen het credo van verschillende auteurs in de hoek van persoonlijke ontwikkeling; ook natuurkundigen (zoals Albert Einstein) en wetenschappers onderschrijven dit. Onze hele wereld en het heelal eromheen is gemaakt van vibrerende energie, inclusief JIJZELF.

Hoe bewuster je omgaat met je eigen energie, hoe gerichter je deze kunt sturen, hoe makkelijker je dromen kunt manifesteren.

In deze TWEEDAAGSE training ga je aan de slag met dit prinicipe om zodoende je eigen leven meer vorm te geven. Je leert concrete oefeningen om je eigen trillingsfrequentie te verhogen.

Verder zullen we aan de slag gaan met energie in theorie en praktijk, geleide meditaties en visualisaties.

Kernthema's in deze training zijn liefdevolle aandacht naar jezelf, het cultiveren van mededogen, VERGEVING en DANKBAARHEID en het doorsnijden van belemmerende koorden naar het verleden.

Bovendien leer je eenvoudige zelfhelingsmethode, die je vanaf dan altijd paraat hebt.

Groepsgrootte: 4 tot max. 6 personen

Locatie: Den Haag of Monster. Zie Agenda.

Twee dagen van 10.30 tot 16.00 (max. uitloop 16.30)

Voor wie is deze training geschikt?

Voor jou!

Oftewel:

Voor iedereen die al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling heeft gedaan, maar nog niet weet hoe ze hun dromen kunnen waarmaken.

Voor iedereen die (redelijk) goed in balans is, maar die op het gebied van het waarmaken van zijn eigen potentie nog wel wat hulp kan gebruiken.

Als je nog met jezelf in de knoop zit is het vaak nodig om eerst een individuele sessie te boeken. Lees meer over Coaching

Voor Agenda.

Voor Tarieven.

Voor meer informatie: Bel mij 06-14596879 of stuur mij een email.

 trainingen2